31.10.2016

15. raskausviikon masu

Tällä kertaa maha näyttää hieman viime viikkoista pienemmältä, mutta veikkaan syyksi sitä, ettei tänään turvota niin paljoa. Koko ajan se silti kasvaa ja muotoutuu. Niin vaikea ajatella, että sen sisällä on elämää.

Tänään kävin myös lääkärillä sekä nielunviljelyissä. Lääkäri ei ole vielä soittanut tuloksista, mutta katsoin itse tuloksiani netistä. Ilmeisesti ainakin tulehdusarvot olivat hieman koholla ja olokin on kyllä sen mukainen. Saa nähdä, meneekö tämä kamala kurkkukipu itsestään ohitse vai ei.

Edelliset masupäivitykset löydät linkkien takaa


3 kommenttia:

  1. Onnea odotukseen :) meidän pikkuisen laskettu on 21.4.2017. Mistähän noita dopplereita saa tilattua, kun yritin netistä etsiä, mutta en oikein löytänyt? :)

    VastaaPoista
  2. Onnea odotukseen :) meidän pikkuisen laskettu on 21.4.2017. Mistähän noita dopplereita saa tilattua, kun yritin netistä etsiä, mutta en oikein löytänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :) Aika lähellä meidän lasketut ajat ! Ainakin raskauskeijulta saa melkeinpä edullisimmin, mitä itse olen löytänyt netistä. Itse tosin säästin ja ostin tori.fi:n kautta käytettynä :D Ja (netti)kirppareilta niitä löytää myös välillä :)

      Poista