7.11.2016

16. raskausviikon masu

Saa nähdä, kauan näitä maha kuvia viitsin vielä näin tiuhaan postailla. Aika pieniä nuo erot kuitenkin näin viikottain otettuna. Voisin pikkuhiljaa harventaa ainakin kuvailuja.

Nyt turvotus on aika minimissään, mutta vatsasta huomaa kuitenkin, että raskaana ollaan. Huomaan jo välillä silitteleväni vatsan pintaa ja miettiväni pehmoisia. Yksi työtoveri tänään tokaisi, että "niin sullahan kasvaa tyttö masussa". Hän on alusti asti väittänyt, että odotan tyttöä. Itselläni on alkanut vähän mieli kiikkumaan, kun alussa olin varma, että odotan poikaa. Enää en osaisi yhtään sanoa, mutta sitäkin enemmän odotan joulukuuta, jotta asiaan ehkä saadaan lisätietoa.

Ostin jo viime viikonloppuna vauvakirppikseltä suloisen vaaleanpunaisen mekon eurolla (pakko-ostos vaikka en tiedäkään sukupuolta), sininen muumit-bodyn sekä pienet nalletossut avaamattomassa paketissaan.

On ollut ihana tunne, kun ei ole voinut raskaana juoda lainkaan alkoholia. Kaikki turvotus ja pöhötys on poissa ja olo on paljon parempi. Tähän voisin tottuakin. En edes kaipaa alkoholia, vaikka tosin aikaisemminkin käytin sitä erittäin satunnaisesti - välillä ystävien kesken. Veikkaan alkoholittomuuden olevan myös yksi syy, miksi paino on alkanut tippumaan.

Taas tuttuun tapaan, edelliset masupäivitykset löydät linkkien takaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti